— Om oss —


Vi har även en katt här på gården. Hon gillar också att bli klickertränad precis som hundarna och brukar leka en del med Tilly. På gården bor även 4 hästar varav 3 är våra och en inackordering. Vi har även börjat klickerträna med hästarna och det är så kul!

Här bor Åsa som jobbar som bland annat equiterapeut och feldenkraispedagog, Ulf som jobbar som stråkmakare och Freja som går i skolan.
​​
Tilly (höger) bor här på gården och är familjehund nu för tiden eftersom hon fått alla kullar hon ska ha. Tilly har tävlat en del rallylydnad med Åsa och är en stjärna på det! De har även startat lite lydnad tillsammans.

Zinnia (mitten) är vår underbara familjehund som är född i april 2022 hos Humlamadens Labradoodle. Planen var att hon skulle utbildas till assistanshund till Freja men det funkade tyvärr inte så nu lever hon livet som glädjespridare.

Magnolia (vänster) utbildas till assistanshund med förare Freja. Hon är född i oktober 2022 hos Humlamadens Labradoodle. Magnolia gör stor skillnad i vardagen för Freja och gör att hon kan gå till skolan utan att bli jättetrött, handla i affärer och fortfarande må bra under och efter affärsbesöken men framförallt ger hon glädje och styrka till Freja.